Afhankelijk per zone

Prijs op aanvraag

Gelaat

Permanente Make-up

PMU is een behandeling waarbij huidvriendelijk kleurpigment met een steriel naald in de opperhuid wordt ingebracht. 
Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden geaccentueerd. 

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken.

Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd.

Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.

Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up.

 

Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

De PMU wordt aangebracht met huidvriendelijke pigmenten door een ervaren deskundige en met de meest recente, hygiënische en steriele apparatuur op de markt